Incepand cu anul 2005 a fost infiintata compania Caelynx in Ann Arbor Michigan de catre Joe Formicola. Joe are peste 25 de ani de experienta tehnica si de management in C & D, medii de consultanta de inginerie, CAD, CFD, FEA. Experienta sa a dat o perspectiva unica in intelegerea proceselor de dezvoltare a produselor.

In 2007, Stefan Castravete doctor in inginerie mecanica (titlu obtinut la Wayne State University in Detroit, Michigan) s-a alaturat echipei Caelynx. Cu peste 15 ani de experienta tehnica si de management in C & D,medii de consultanta in inginerie, CAD, CFD, FEA si cu un background teoretic puternic in inginerie mecanica pe subiecte care includ vibratii deterministe si aleatoare, aero-elasticitate, aerodinamica, dinamica liniara si neliniara, analiza structurala, dinamica fluidelor, acustica, optimizare. Stefan poate prelua problema unui client de la faza de concept, faza de dezvoltare a produsului, validare si optimizare. In 2008 Stefan impreuna cu Joe a infiintat Caelynx Europe in Craiova, Romania.

Anul 2012 aduce pentru Caelynx un parteneriat cu Dassault Systemes in SUA pentru produsele Dassault SIMULIA si CATIA.

In 2013 Caelynx Europe a devenit de asemenea partener Dassault Systemes in Romania si Bulgaria pentru produsele Dassault SIMULIA. Tot in 2013 a devenit partener ECS pentru produsele FEMFAT.

Cine suntem si de ce sa ne alegeti?
Viziune & Misiune
Valori

STATISTICI CAELYNX

4546

PROIECTE TERMINATE

12

ANI ACTIVITATE

50

MEMBRI ECHIPA

Oferim cu promptitudine si profesionalism consultanta tehnica si servicii ireprosabile.